Beveiligd transport nodig? Uw zending verdient altijd de grootste zorg en om die reden besteden wij ook bij ‘normaal’ transport alle aandacht aan de veiligheid van uw goederen. Desalniettemin kan het zijn dat u nog extra attentie wilt besteden aan de veiligheid wanneer het bijvoorbeeld gaat om originele contracten of unieke goederen. Juist wanneer u slapeloze nachten wilt voorkomen kunt u door ons beveiligd transport laten regelen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat onze chauffeur of koerier uw zending persoonlijk komt ophalen en deze hierna direct vertrekt naar de plaats van bestemming om daar ook persoonlijk de zending aan de door u opgegeven contactpersoon te overhandigen (on board courier service). Op deze manier raakt uw zending geen moment uit het oog verloren. In alle gevallen geldt dat u bij ons beveiligd transport precies weet waar u aan toe bent.

Beveiligd transport: veiligheid op maat

Van voertuigen die dubbel worden bemand tot extra escort auto’s en van route- en stopplaatsbepaling tot voertuigen die uitgerust zijn met GPS, Track and Trace: elk type zending vereist een andere vorm van beveiligd transport. Onze specialisten bepalen in samenspraak met u het geschikte veiligheidsniveau voor uw zending. Wij treden hierbij op als bemiddelaar zodat u niet wordt beperkt door enkel onze eigen middelen. Op die manier ontvangt u het maatwerk wat uw zending verdient. U krijgt te maken met één aanspreekpunt die u gedurende het gehele traject begeleidt. Zo kunt u altijd direct contact opnemen voor al uw vragen, wordt er snel geschakeld en weet u precies waar uw goederen zich bevinden.

Veilig, flexibel, pro-actief en betrouwbaar.

Met beveiligd transport worden uw goederen beschermd tegen diefstal, verlies of schade.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een offerte. U ontvangt dezelfde dag nog een response van ons kantoor!

Gelieve een telefonische contact? Belt u dan met onderstaand nummer, 24 uur per dag, 7 dagen per week!

06-13 15 90 14 of 0314 – 75 50 62