Heeft u dagelijks transport nodig? Of wilt u incidenteel een pakket verzenden? In beide gevallen bent u bij Molenveld Transport & Montage aan het juiste adres. Transport is nu eenmaal onze specialiteit. Wij vervoeren bijna dagelijks hoogwaardige zendingen en hebben daar ook al onze auto’s voor ingericht.

Indien u wenst, installeren en monteren wij de geleverde goederen op locatie. Zo bent u altijd verzekerd van een professionele én veilige plaatsing. Daarnaast ruimen onze medewerkers de verpakkingsmaterialen weer netjes op. Bij ons profiteert u dus van alle gewenste service onder één dak.

Wij vervoeren bijna dagelijks hoogwaardige zendingen en hebben daarvoor ook al onze auto’s naar ingericht. Dat wil zeggen alarm/GPS systeem en geblindeerde achterruiten, want veiligheid staat daarbij voorop. Iedere chauffeur die bij ons in dienst is is in het bezit van een V.O.G. (Verklaring Omtrent Gedrag), en zijn volledig gescreend. Dat is voor u als klant een veilig gevoel.

Wij gaan voor groen! We zijn voorzien van een jong en dynamische wagenpark waarbij al onze voertuigen voldoen aan de strenge eisen van de Euro 6 norm! Ook zijn onze chauffeurs getraind op efficiënte rijvaardigheden.
Molenveld Transport & Montage

Molenveld Transport & Montage

✔ Ervaren koeriers met ruim 38.000 ritten per jaar

✔ Ruim 70 ervaren personeelsleden in dienst

✔ Voor iedere situatie een gepaste koeriersdienst en bijpassend chauffeur!

✔ Direct geregeld; binnen 10 minuten een passende offerte

✔ NIWO & ADR gecertificeerd

✔ Voorziet problemen denkt in oplossingen

TESTIMONIALS

0000
Ritten per jaar
0
Dagen per week bereikbaar
00
Landen actief
00
Jaar ervaring